Om Helena

Helena Benedicks heter jag och är utbildad licensierad personlig tränare via Personal Trainer School och har även en Medicine kandidatexamen i Folkhälsovetenskap från Uppsala Universitet. Jag har arbetat på gymkedjan Sats och nu arbetar jag som egen företagare med Puls & Träning som samarbetspartner.

Bakgrund

Min bakgrund inom träning har varit varierande och periodvis. Tränade Volleyboll & fotboll som ung och hittade till gymmet i 20-års ålder. Jag pendlade ganska mycket upp och ner i vikt, beroende på hur mycket jag tränade. En dag stod vågen på 113 kg och då kontaktade jag en personlig tränare. Min pt Niklas hjälpte mig med kost och träning och 8 månader senare hade jag gått ner över 40 kilo.

Det var det jobbigaste men ändå den häftigaste resan som jag har gjort. Jag blev så imponerad av yrkesrollen som en personlig tränare har. Vilket ansvar och vilken ära att få hjälpa folk att förändra sina liv. Då bestämde jag mig för att utbilda mig till personlig tränare. Jag vill också ge tillbaka och dela med mig av mina egna erfarenheter och visa att alla kan uppnå sina mål. Det är detta som gör mig unik som tränare, jag har varit överviktig, haft känslan att det inte finns något hopp och nu får jag visa mina klienter att det går. Det är jobbigt, men det går. Det handlar inte OM du kommer att nå dina mål, det handlar om NÄR. Du står för det hårda arbetet och jag är med på resan och visar dig vägen.

Utbildningar

Medicine kandidatexamen i Folkhälsovetenskap
Uppsala Universitet

Licensierad personlig tränare
Personal Trainer School

Small Group Weightloss
Sats Elexia Sverige

Optimal Nutrition för viktminskning
Personal Trainer School

Gruppträningsklasser: Crosstraining, Transformer, Bootylicious
Sats Elexia Sverige

Certifierad Mamma/Mage tränare
Mammamage - Pågående 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.